Ismerd meg népszerű káposztaleves receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a káposztaleves recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
75 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 darab vöröshagyma
150 gramm póréhagyma
100 gramm petrezselyemgyökér
150 gramm sárgarépa
750 gramm fehér káposzta
1,5 evőkanál Delikát ételízesítő
2 teáskanál kurkuma
1 csipetnyi chili
2 evőkanál Olaj
1 csipetnyi Bors
1 adag apróra vágott petrezselyem
Elkészítés
A hagymát hámozzuk meg és aprítsuk fel.
Tisztítsuk meg a póréhagymát és vágjuk karikára.
Hámozzuk meg a petrezselyemgyökeret és a sárgarépát, majd vágjuk apró kockákra.
Vágjuk csíkokra a fehér káposztát.
A zöldségeket egy nagy serpenyőben forró olajban kb. 5 percig sütjük.
Adjunk hozzá Delikát ételízesítőt és kurkumát, majd forraljuk fel.
Fedjük le és közepes lángon főzzük 30 percig.
A végén borssal ízesíthetjük.
Séf tipp: Tálaljuk apróra vágott petrezselyemmel. És fűszerezzük egy csipetnyi chilivel.
Elkészítés
A hagymát hámozzuk meg és aprítsuk fel.
Tisztítsuk meg a póréhagymát és vágjuk karikára.
Hámozzuk meg a petrezselyemgyökeret és a sárgarépát, majd vágjuk apró kockákra.
Vágjuk csíkokra a fehér káposztát.
A zöldségeket egy nagy serpenyőben forró olajban kb. 5 percig sütjük.
Adjunk hozzá Delikát ételízesítőt és kurkumát, majd forraljuk fel.
Fedjük le és közepes lángon főzzük 30 percig.
A végén borssal ízesíthetjük.
Séf tipp: Tálaljuk apróra vágott petrezselyemmel. És fűszerezzük egy csipetnyi chilivel.