Ismerd meg népszerű borsos kacsamell tejszínes petrezselymes répával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a borsos kacsamell tejszínes petrezselymes répával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
A kacsamelleket bedörzsöljük a DELIKÁT8 ételízesítővel és a durvára őrölt borssal, majd a bőrös felükkel lefele kis tepsibe tesszük. Meglocsoljuk 3 dl tejjel, lefedve pároljuk-sütjük 40 percig, majd a fóliát levéve róla és a húsokat megfordítva, 10 perc alatt megpirítjuk. Kivesszük a zsiradékból és melegen tarjuk.
Közben a répát megfuttatjuk kevés olajon, hozzáadjuk a gombát, majd a KNORR Tejszínes-gombás pulykaszeletek Rafinéria Alap tasak tartalmát, amit elkevertünk másfél dl vízzel és a főzőtejszínnel, és összefőzzük.
Tálaláskor a vékony szeletekre vágott kacsamellfiléket körülöntjük a tejszínes gombás répával és tetejét gazdagon megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel.
Elkészítés
A kacsamelleket bedörzsöljük a DELIKÁT8 ételízesítővel és a durvára őrölt borssal, majd a bőrös felükkel lefele kis tepsibe tesszük. Meglocsoljuk 3 dl tejjel, lefedve pároljuk-sütjük 40 percig, majd a fóliát levéve róla és a húsokat megfordítva, 10 perc alatt megpirítjuk. Kivesszük a zsiradékból és melegen tarjuk.
Közben a répát megfuttatjuk kevés olajon, hozzáadjuk a gombát, majd a KNORR Tejszínes-gombás pulykaszeletek Rafinéria Alap tasak tartalmát, amit elkevertünk másfél dl vízzel és a főzőtejszínnel, és összefőzzük.
Tálaláskor a vékony szeletekre vágott kacsamellfiléket körülöntjük a tejszínes gombás répával és tetejét gazdagon megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel.