Ismerd meg népszerű halászlé receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a halászlé recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
60 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
1 darab paradicsom
1 darab vöröshagyma
1 teáskanál só
1 darab zöldpaprika
1 teáskanál fűszerpaprika
4 darab Knorr Halászlékocka
8 darab pontyszelet-patkó
600 gramm vegyes halászléalap
Elkészítés
Az alaphoz való halat és az összes fűszert egy lábasba tesszük, felöntjük a vízzel. Ezután kb 1/2 óra alatt teljesen szétfőzzük az összetevőket.
A halszeleteket kissé besózzuk és állni hagyjuk.
A húst lefejtjük a csontról, visszatöltjük a lábasba. Összeturmixoljuk, majd a biztonság kedvéért tésztaszűrőn átszűrjük.
Beletesszük a halszeleteket az átpasszírozott alapba, öntünk rá vizet, majd addig főzzük, míg puhára nem fő - kb 10 perc.
Elkészítés
Az alaphoz való halat és az összes fűszert egy lábasba tesszük, felöntjük a vízzel. Ezután kb 1/2 óra alatt teljesen szétfőzzük az összetevőket.
A halszeleteket kissé besózzuk és állni hagyjuk.
A húst lefejtjük a csontról, visszatöltjük a lábasba. Összeturmixoljuk, majd a biztonság kedvéért tésztaszűrőn átszűrjük.
Beletesszük a halszeleteket az átpasszírozott alapba, öntünk rá vizet, majd addig főzzük, míg puhára nem fő - kb 10 perc.