Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Ponty halászlé

Ponty halászlé 

	    
              
Ismerd meg népszerű ponty halászlé receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a ponty halászlé recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 30 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 40 dekagramm ponty
  • 1 darab zöld erőspaprika
  • 6 darab Knorr Halászlékocka

Elkészítés

  1. A ponty filéket írdaljuk be, vágjuk 2x2 cm-es kockákra és a felhasználásig tegyük félre.

  2. Előírás szerint készítsük el az alaplevet a Knorr Halászlé-kockából. A paprikát csumázzuk ki és vágjuk apró kockára.

  3. A kész alaplébe főzzük bele a kocka halat és a paprikát. Miután felforrt egy pár percig forraljuk.

  4. Tálalásnál egyenlően osszuk el a betétet a 4 adag levesben.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • HALÁSZLÉ
  • LEVES
  • HAL
  • MAGYAR
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Grillezett tengeri durbincs chilis-zöldséges salsával 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett tengeri durbincs chilis-zöldséges salsával

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Serpenyőben sült tőkehal aszalt paradicsommal, bazsalikommal és zöldbors mártással. 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Serpenyőben sült tőkehal aszalt paradicsommal, bazsalikommal és zöldbors mártással

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Fogasfilé zöldsalátával 25 perc  recipe
    		
    			
                     

    Fogasfilé zöldsalátával

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Lazacos tészta sajtszósszal és spenóttal 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Lazacos tészta sajtszósszal és spenóttal

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Pontykocsonya 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Pontykocsonya

    Knorr Logo
    • CookingTime40 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Halászlé gyorsan 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Halászlé gyorsan

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025