Ismerd meg népszerű lazacos tészta sajtszósszal és spenóttal receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a lazacos tészta sajtszósszal és spenóttal recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Próbáljuk ki más zöldségekkel is, mint például brokkoli, paprika, vagy cukkíni. Pirítsuk meg, mielőtt a szószhoz adnánk. A lazacot helyettesíthetjük tofuval, ha hús nélkül szeretnénk a tésztát.
Elkészítés
Felezzük meg a koktélparadicsomokat. Kockázzuk fel a lazacot. Főzzük meg a tagliatellét bő, sós vízben a csomagolásán leírtak szerint.
Ezalatt egy evőkanál margarinon fonnyasszuk meg a spenótot. Vegyük ki a spenótot a serpenyőből és tegyük félre egy tányérra. Majd ugyanebben a serpenyőben forrósítsunk meg még egy kanál Rama Vajas Ízt és pirítsuk le rajta a lazacot.
Tegyük vissza a spenótot. Adjuk hozzá a sajtszósz alapot. Öntsük föl 250 ml hideg tejjel és keverjük el. Hozzuk forrásba és főzzük 1-2 percig. Legvégül adjuk hozzá a koktélparadicsomot és keverjük össze a tagliatelle tésztával.