Ismerd meg népszerű fogasfilé zöldsalátával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a fogasfilé zöldsalátával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Tegyünk a salátába uborkát és pirított napraforgó magot is. Tálaljuk ropogós, rusztikus fehér kenyérrel.
Elkészítés
Porciózzuk ki a fogasfilét 4 darabra. Kissé irdaljuk be a bőrénél. Ízesítsük a filét egy kis frissen őrölt fekete borssal és sóval. Pirítsuk meg a halat bőrös felével lefelé 3-4 perc alatt. Majd vegyük le a tűzről.
Takarjuk le alufóliával és pihentessük kicsit. Mossuk meg és felezzük meg a koktélparadicsomokat. Keverjük össze a salátával.
Oldjuk fel a leveskockát egy dl meleg vízben, majd keverjük el kb. 3 ek olíva olajjal, a balzsamecettel és a mézzel. Jól keverjük össze. Adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát. Tálaljuk a halat a saláta tetején, majd locsoljuk le a dresszinggel.