Ismerd meg népszerű grillezett fogas saláta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a grillezett fogas saláta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
30 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
250 gramm saláta keverék
4 darab fogas filé
250 gramm koktélparadicsom
80 milliliter olíva olaj
1 darab citrom
1 evőkanál Delikát ételízesítő
Elkészítés
Mossuk meg, majd szárítsuk lé és tépkedjük kisebb darabokra a saláta leveleket. Helyezzük a tányérokra. A fogast vágjuk kisebb darabokra, és locsoljuk meg olíva olajjal, fűszerezzük Knorr fűszerkeverékkel. Hagyjuk 10 percet pihenni.
Melegítsük fel a maradék olajat egy serpenyőben és süssük meg a hal bőre felőli oldalát egy pár percig, hogy ropogós legyen.
Ezután fordítsuk a haldarabokat a másik oldalukra, adjunk hozzá egész paradicsomokat és citromlevet. Kevergetve süssük még egy percig.
A megsült halat helyezzük a salátára. Locsoljuk meg a serpenyőban maradt olíva olajjal, és így tálaljuk. A friss kenyér nagyszerűen illik a salátához.
Elkészítés
Mossuk meg, majd szárítsuk lé és tépkedjük kisebb darabokra a saláta leveleket. Helyezzük a tányérokra. A fogast vágjuk kisebb darabokra, és locsoljuk meg olíva olajjal, fűszerezzük Knorr fűszerkeverékkel. Hagyjuk 10 percet pihenni.
Melegítsük fel a maradék olajat egy serpenyőben és süssük meg a hal bőre felőli oldalát egy pár percig, hogy ropogós legyen.
Ezután fordítsuk a haldarabokat a másik oldalukra, adjunk hozzá egész paradicsomokat és citromlevet. Kevergetve süssük még egy percig.
A megsült halat helyezzük a salátára. Locsoljuk meg a serpenyőban maradt olíva olajjal, és így tálaljuk. A friss kenyér nagyszerűen illik a salátához.