Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Kacsa narancsszószban 

	    
              
Ismerd meg népszerű kacsa narancsszószban receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kacsa narancsszószban recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 140 perc
  • 4 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 2 teáskanál kakukkfű
  • 4 darab paradicsom
  • 2 darab vöröshagyma
  • 2 teáskanál majoránna
  • 2 darab fokhagymagerezd
  • 2 evőkanál mandula
  • 2 evőkanál mazsola
  • 3 darab narancslé
  • 1 darab kacsa
  • 0.5 darab almalé
  • 2 evőkanál KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke

Elkészítés

  1. 1

    A kacsát tisztítsuk meg és daraboljuk fel, majd helyezzük hőálló tálba.

  2. 2

    Keverjük össze a gyümölcsleveket a felaprított hagymával, fokhagymával, mandulával, paradicsommal, mazsolával és a fűszerekkel. Adjuk hozzá a Knorr fűszerkeveréket és alaposan keverjük össze.

  3. 3

    Öntsük rá a kacsára. Tegyük be a 160 fokos sütőbe és süssük kb. 80 percig. Ezután emeljük fel a hőmérsékletet 200 fokra és süssük még 30 percig.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • KACSASÜLT
  • HÚSOS ÉTELEK
  • HÚS
  • KACSA
  • GYÜMÖLCS
	    
            

Kapcsolódó receptek

slide 1 to 3 of 6
  • Sertéskaraj zsályával és almával 20 perc  recipe
    		
    			
                     

    Sertéskaraj zsályával és almával

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Pekingi kacsa 150 perc  recipe
    		
    			
                     

    Pekingi kacsa

    Knorr Logo
    • CookingTime120 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Nehéz

  • Karamelles kacsa almával 110 perc  recipe
    		
    			
                     

    Karamelles kacsa almával

    Knorr Logo
    • CookingTime90 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Kacsa szőlővel 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Kacsa szőlővel

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 2

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Poznani kacsa 170 perc  recipe
    		
    			
                     

    Poznani kacsa

    Knorr Logo
    • CookingTime150 perc

    • Servings 5

      fő

    • Difficulty Nehéz

  • Pácolt kacsamell zellertatárral 80 perc  recipe
    		
    			
                     

    Pácolt kacsamell zellertatárral

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 2

      fő

    • Difficulty Nehéz

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025