Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Serpenyőben sült tőkehal aszalt paradicsommal, bazsalikommal és zöldbors mártással.

Serpenyőben sült tőkehal aszalt paradicsommal, bazsalikommal és zöldbors mártással 

	    
              
Ismerd meg népszerű a serpenyőben sült tőkehal aszalt paradicsommal, bazsalikommal és zöldbors mártással receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a serpenyőben sült tőkehal aszalt paradicsommal, bazsalikommal és zöldbors mártással recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 40 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 4 darab tőkehal filé
  • 4 evőkanál Hellmann's Real majonéz
  • 1 csomag Knorr Olaszos Salátaöntet por
  • 1 evőkanál zöldbors
  • 8 darab aszalt paradicsom olajban
  • 0 darab néhány bazsalikom levél
  • 1 darab lilahagyma
  • 0 darab egy marék rukkola
  • 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 3 evőkanál olíva olaj az aszalt paradicsomból

Elkészítés

  1. Középen vágjuk félbe a halfiléket. A lecsöpögtetett zöldborsot keverjük össze a majonézzel. Kenjük be vele a halakat. 4 halszeletre fektessünk 2-2 aszalt paradicsomot, karikára vágott lilahagymát és bazsalikom leveleket. Majd fedjük be őket a másik 4 szelet hallal. Ezután csomagoljuk be őket alufóliába külön-külön.

  2. Közepesen forró grillen süssük meg őket 8-10 perc alatt, Félidőben fordítsuk meg őket.

  3. Az olasz salátaöntet port keverjük össze 3 ek vízzel és az aszalt paradicsom olajjal. Keverjük össze a dresszinget a rukkolával, majd szórjuk meg parmezánnal. Tálaljuk a halat a salátával, grillezett bagettel, vagy akár szendvicsként is.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • HAL
  • SÜLT HAL
  • TENGERI HALAK
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Grillezett tengeri durbincs chilis-zöldséges salsával 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett tengeri durbincs chilis-zöldséges salsával

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Fogasfilé zöldsalátával 25 perc  recipe
    		
    			
                     

    Fogasfilé zöldsalátával

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Lazacos tészta sajtszósszal és spenóttal 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Lazacos tészta sajtszósszal és spenóttal

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Ponty halászlé 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Ponty halászlé

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Pontykocsonya 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Pontykocsonya

    Knorr Logo
    • CookingTime40 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Halászlé gyorsan 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Halászlé gyorsan

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025