Ismerd meg népszerű mexikói tarja fűszeres sütőtökkel töltve receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a mexikói tarja fűszeres sütőtökkel töltve recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
70 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
3 evőkanál KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült
1 csokor koriander zöld
3 evőkanál zöld olíva bogyó
50 milliliter olívaolaj
600 gramm sertés tarja
1 evőkanál koriander mag
1 evőkanál római kömény
100 gramm sütőtök húsa
Elkészítés
Törjük össze mozsárban a koriandermagot és a római köményt.
Keverjük össze a fűszereket az olíva bogyóval, az olíva olajjal és a Knorr-fűszerkeverékkel. Egy botmixerrel pürésítsük.
A felkockázott sütőtököt keverjük össze a koriander zölddel, kis sóval és borssal. Szúrjuk fel a húst, majd töltsük meg a sütőtökkel.
Az elkészült pasztával jól dörzsöljük be a tarját. Helyezzük egy tűzálló edénybe és tegyük a sütőbe. Süssük 180 ° C-on 50 percig. Majd kivéve a sütőből hagyjuk 10 percig pihenni. Ezután szeleteljük. Tálaljuk rizzsel, vagy sült krumplival.
Elkészítés
Törjük össze mozsárban a koriandermagot és a római köményt.
Keverjük össze a fűszereket az olíva bogyóval, az olíva olajjal és a Knorr-fűszerkeverékkel. Egy botmixerrel pürésítsük.
A felkockázott sütőtököt keverjük össze a koriander zölddel, kis sóval és borssal. Szúrjuk fel a húst, majd töltsük meg a sütőtökkel.
Az elkészült pasztával jól dörzsöljük be a tarját. Helyezzük egy tűzálló edénybe és tegyük a sütőbe. Süssük 180 ° C-on 50 percig. Majd kivéve a sütőből hagyjuk 10 percig pihenni. Ezután szeleteljük. Tálaljuk rizzsel, vagy sült krumplival.