Ismerd meg népszerű kocsonya sertéshúsból receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kocsonya sertéshúsból recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
340 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
3 mag szegfűbors
3 darab babérlevél
2 darab Knorr Házias Marhahús Levesalap
500 gramm sertéscsülök
500 gramm sertésköröm
5 mag egész fekete bors
Elkészítés
Öntsük le a húst és a Knorr Házias Marhahús levesalapot 2 l vízzel. Adjuk hozzá a fűszereket és lassú tűzön kb. 4 órát főzzük.
Ízesítsük Knorr Delikáttal, majd hűtsük ki.
A langyos levet szűrjük át szitán, a húst válasszuk le a csontokról és vágjuk kisebb darabokra.
Helyezzük egy nagyobb tálba a húst, öntsük rá az átszűrt levet és tegyük a hűtőbe, míg megdermed. Mielőtt tálalnánk, a kocsonyát vágjuk vastag szeletekre és tormával vagy citrommal tálaljuk.
Elkészítés
Öntsük le a húst és a Knorr Házias Marhahús levesalapot 2 l vízzel. Adjuk hozzá a fűszereket és lassú tűzön kb. 4 órát főzzük.
Ízesítsük Knorr Delikáttal, majd hűtsük ki.
A langyos levet szűrjük át szitán, a húst válasszuk le a csontokról és vágjuk kisebb darabokra.
Helyezzük egy nagyobb tálba a húst, öntsük rá az átszűrt levet és tegyük a hűtőbe, míg megdermed. Mielőtt tálalnánk, a kocsonyát vágjuk vastag szeletekre és tormával vagy citrommal tálaljuk.