Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Kocsonya füstölt hússal, zöldségekkel és tojással

Kocsonya füstölt hússal, zöldségekkel és tojással 

	    
              
Ismerd meg népszerű kocsonya füstölt hússal, zöldségekkel és tojással receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kocsonya füstölt hússal, zöldségekkel és tojással recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 160 perc
  • 6 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 3 darab sárgarépa
  • 4 darab Knorr Erőleveskocka
  • 10 mag feketebors
  • 1 darab hagyma
  • 2 darab fokhagyma
  • 3 darab főtt tojás
  • 1 teáskanál őrölt kömény
  • 30 dekagramm füstölt hús
  • 1 kilogramm vegyes kocsonyahús

Elkészítés

  1. A füstölt húst áztassuk be hideg vízbe, hogy veszítsen a sósságából. Majd tegyük a feldarabolt húsokat a füstölt hússal együtt egy nagyobb fazékba és öntsük föl őket bő 2 liter vízzel, hogy ellepje őket. 1-2 cm-rel. Lassan forraljuk, és szedjük le a habját.

  2. Ezután adjuk hozzá a leveskockákat, a borsot, köményt, hagymát a répát és a fokhagymát. Lassú tűzön főzzük kb. 2 órát, vagy addig, amikor a hús kezd leválni a csontokról.

  3. Ha kész, szedjük le a húst a csontokról és tegyük tálakba, tányérokba őket szépen elosztva. Szűrjük le a levet és amennyire tudjuk, zsírtalanítsuk. Amit nem tudunk leszedni, kocsonyásodás után majd le tudjuk. A répát karikázzuk fel és a tojásokat is szeleteljük fel.

  4. Öntsük a lét húsokra. Tegyük hideg helyre, ha tehetjük akkor ki a teraszra, erkélyre. Egy éjszaka alatt szépen meg fog dermedni. Később tegyük hűtőbe. Tálaljuk fehérborecettel, csípős paprikával.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • HÚSOS ÉTELEK
  • KOCSONYA
  • HÚS
  • ZÖLDSÉGEK
  • DISZNÓHÚS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Füstölt oldalas káposztával 90 perc  recipe
    		
    			
                     

    Füstölt oldalas káposztával

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Zöldségleves pestóval - Soupe au pistou 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Zöldségleves pestóval - Soupe au pistou

    Knorr Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Tortilla tekercsek paprikával töltve 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Tortilla tekercsek paprikával töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Saláta sült paprikával, olívával és feta sajttal 50 perc  recipe
    		
    			
                     

    Saláta sült paprikával, olívával és feta sajttal

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Saláta camemberttel és aszalt szilvával töltött csirkével 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Saláta camemberttel és aszalt szilvával töltött csirkével

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Grillezett steak saláta pirítóssal 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett steak saláta pirítóssal

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025