Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Kacsa galantin

Kacsa galantin 

	    
              
Ismerd meg népszerű kacsa galantin receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kacsa galantin recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 100 perc
  • 6 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 50 gramm mazsola
  • 50 gramm dió
  • 1 darab narancs
  • 1 darab kacsa
  • 400 gramm darált sertéshús
  • 2 darab zsemle
  • 1 darab KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke

Elkészítés

  1. Csontozzuk ki a kacsát - vágjuk éles késsel a csont mentén, igyekezve, hogy a bőrét ne vágjuk át.

  2. Szórjuk be a hús mindkét oldalát Knorr Sült csirke Fűszerkeverékkel és pihentessük minimum egy órát a hűtőben.

  3. Áztassuk be a zsemlét vízbe, csavarjuk ki, majd keverjük össze a darált hússal. Adjuk hozzá a reszelt narancshéjat, mazsolát, diót és apróra vágott petrezselymet. Keverjük össze és ízesítsük borssal.

  4. Tegyük a tölteléket a húsra, majd tekerjük össze. Kössük össze a húst erős fehér cérnával, nehogy szétnyíljon sütés közben.

  5. Tegyük a húst sütőzacskóba és süssük kb. 60 percig 180 fokon. Miután kivettük, pihentessük 10-15 percig.

  6. A kacsa galantint tálaljuk melegen lila káposztával vagy hidegen hideg sültként.

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • KACSASÜLT
  • HÚSOS ÉTELEK
  • HÚS
  • KACSA
  • DISZNÓHÚS
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Füstölt oldalas káposztával 90 perc  recipe
    		
    			
                     

    Füstölt oldalas káposztával

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Zöldborsos sertéssült 75 perc  recipe
    		
    			
                     

    Zöldborsos sertéssült

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Egyben sült karaj spenóttal és gombával töltve. 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Egyben, sütőben sült karaj spenóttal és gombával töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime45 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Bolognai szamóza pizzatésztából 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Bolognai szamóza pizzatésztából

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Sertéskaraj zsályával és almával 20 perc  recipe
    		
    			
                     

    Sertéskaraj zsályával és almával

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Mexikói tarja fűszeres sütőtökkel töltve 70 perc  recipe
    		
    			
                     

    Mexikói sült tarja fűszeres sütőtökkel töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime50 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025