Ismerd meg népszerű gyors töltött burgonya receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a gyors töltött burgonya recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
45 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
4 darab nagy burgonya
300 gramm darált sertéshús
1 csomag Knorr Bolognai spagetti alap
1 doboz konzerv paradicsom
1 darab Hagyma
80 gramm sajt
0 darab Olaj
Elkészítés
Főzzük meg a krumplit héjastul, majd hűtsük le. Vágjuk ketté őket és vájjuk ki a közepüket.
Egy forrós serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát. Majd pirítsuk meg rajta a húst is kb. 8 perc alatt. Adjuk hozzá a konzerv paradicsomot és a Knorr fixet. Ezután adjuk hozzá a krumpli kivájt belsejét. Főzzük, míg be nem sűrűsödik. Töltsük ezt a tölteléket a kivájt krumpli csónakokba.
Szórjuk meg reszelt sajttal, majd tegyük 220 fokos sütőbe kb. 10 percre.
Elkészítés
Főzzük meg a krumplit héjastul, majd hűtsük le. Vágjuk ketté őket és vájjuk ki a közepüket.
Egy forrós serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát. Majd pirítsuk meg rajta a húst is kb. 8 perc alatt. Adjuk hozzá a konzerv paradicsomot és a Knorr fixet. Ezután adjuk hozzá a krumpli kivájt belsejét. Főzzük, míg be nem sűrűsödik. Töltsük ezt a tölteléket a kivájt krumpli csónakokba.
Szórjuk meg reszelt sajttal, majd tegyük 220 fokos sütőbe kb. 10 percre.