receptműhely.hu
Keverjük a vajhoz/margarinhoz a pestót és a Delikátot.
Szeleteljük fel a bagettet és kenjük meg a pestós keverékkel.
Tegyük ismét össze a bagett-szeleteket, tekerjük alufóliába és pár percig grillezzük a sütőben.
Vágjuk szeletekre a pulykahúst. Kenjük be olíva olajjal mindkét oldalát, majd grillezzük meg a sütőben.
Tálalásnál helyezzük a bagett-szeleteket egy tányérra, rakjunk mindegyikre egy salátalevelet és egy szelet húst.
CookingTime40 perc
Servings 4
fő
Difficulty Közepes
Servings 6
CookingTime30 perc
CookingTime20 perc
Difficulty Könnyű
CookingTime15 perc
cookTime
servings
difficulty
Elkészítés
Keverjük a vajhoz/margarinhoz a pestót és a Delikátot.
Szeleteljük fel a bagettet és kenjük meg a pestós keverékkel.
Tegyük ismét össze a bagett-szeleteket, tekerjük alufóliába és pár percig grillezzük a sütőben.
Vágjuk szeletekre a pulykahúst. Kenjük be olíva olajjal mindkét oldalát, majd grillezzük meg a sütőben.
Tálalásnál helyezzük a bagett-szeleteket egy tányérra, rakjunk mindegyikre egy salátalevelet és egy szelet húst.