Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Frankfurti leves

Frankfurti leves 

	    
              
Ismerd meg népszerű Frankfurti leves lilahagyma lekvárral receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a Frankfurti leves recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 45 perc
  • 4 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 1 evőkanál majoránna
  • 1 darab Delikat Tyúkhúsleveskocka
  • 3 darab fokhagymagerezd
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál paprika
  • 1 teáskanál só
  • 70 dekagramm kelkáposzta
  • 6 darab virsli

Elkészítés

  1. A kelkáposztát megmossuk és kb. 1 centiméter vastagságúra összevágjuk. Egy edényben felrakjuk főni kb. 2 liter vízben, belerakjuk a leveskockét és a fűszereket az őrölt paprika a kivételével. Egy serpenyőben kevés olajon megsütjük a kis karikákra vágott virslit. Ha kész, kiszedjük a virslikarikákat és beletesszük a levesbe.

  2. Ugyanabban az olajban megpirítjuk a lisztet, rárakjuk az összezúzott fokhagymát és a végén a paprikát. Elkeverjük, ráöntünk 1 dl vizet, kiforraljuk és a levesre öntjük. Azt követően még 5 percig főzzük és kész.

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • FRANKFURTI LEVES
  • LEVES
  • DISZNÓHÚS
  • EURÓPAI
  • EGG FREE
  • WHEAT FREE
  • NUT FREE
  • DAIRY FREE
  • GLUTEN FREE
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • krafiol leves 55 perc  recipe
    		
    			
                     

    Karfiolleves

    • CookingTime50 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Sonkás-gombás palacsinta 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Sonkás-gombás palacsinta

    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Grillezett pulykás falatkák 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett pulykás falatkák

    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Karfiol leves 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Karfiol leves

    • CookingTime40 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • paprikáscsirke 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Csirkepaprikás nokedlivel

    • CookingTime40 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Paradicsomleves 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Paradicsomleves

    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025