Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Egybensült karaj pecsenyeszatffal

Egybensült karaj, pecsenyeszafttal 

	    
              
Ideális választás egy ünnepi asztalra. Próbáld ki gazdagon pecsenyeszafttal, ami minden falatot még ízletesebbé tesz. 
  • 80 perc
  • 4 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 1 darab vöröshagyma
  • 1 dl olaj
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 2 darab fokhagymagerezd
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 teáskanál köménymag
  • 1 evőkanál KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült
  • 80 dekagramm karaj
  • 1 csomag Knorr Fokhagymás Villámpác

Elkészítés

  1. A húst mossuk meg hideg, vagy langyos vízben, törölgessük le. Alaposan dörzsöljük be a villámpáccal és a fűszerkeverékkel, köménnyel, enyhén borsozzuk majd csurgassuk, és kenjük be 2 ek. olajjal. majd hagyjuk állni 10 percet.

  2. Utána tegyük egy kiolajozott tepsibe, és öntsük le nagyon forró zsiradékkal, azért, hogy a külső rostokat jól összerántsa. Adjuk hozzá a meghámozott, de egyben hagyott vöröshagymát, 2 gerezd fokhagymát. Öntsünk alá 2 dl vizet, majd a húst időnként forgatva előmelegített sütőben (180 fokon kb. 60 perc) fólia alatt süssük meg.

  3. 10 perccel a sütés vége előtt vegyük le a fóliát hogy piruljon.

  4. Ha kész a húst rakjuk félre, és tartsuk melegen.

  5. A visszamaradt olajat öntsük egy serpenyőbe, adjuk hozzá a paradicsom pürét. Keverjük el, pirítsuk egy kicsit, adjuk hozzá továbbá a lisztet, szintén keverjük el, és kb. 3 dl vízzel. Ízesítsük még ízlés szerint, és forraljuk ki.

  6. A húst szeletelés után a pecsenyeszafttal locsolva tálaljuk.

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • SÜLT HÚS
  • HÚSOS ÉTELEK
  • SERTÉS
  • SERTÉSSÜLT
  • HÚS
  • DISZNÓHÚS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Füstölt oldalas káposztával 90 perc  recipe
    		
    			
                     

    Füstölt oldalas káposztával

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Zöldborsos sertéssült 75 perc  recipe
    		
    			
                     

    Zöldborsos sertéssült

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Egyben sült karaj spenóttal és gombával töltve. 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Egyben, sütőben sült karaj spenóttal és gombával töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime45 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Bolognai szamóza pizzatésztából 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Bolognai szamóza pizzatésztából

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Sertéskaraj zsályával és almával 20 perc  recipe
    		
    			
                     

    Sertéskaraj zsályával és almával

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Mexikói tarja fűszeres sütőtökkel töltve 70 perc  recipe
    		
    			
                     

    Mexikói sült tarja fűszeres sütőtökkel töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime50 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025