Szűrd le a csicseriborsóról a levét, majd tedd a csicseriborsót egy tálba. Add hozzá a borsóhoz a felvágott petrezselymet és a Knorr Szaftos fasírt keveréket és keverd össze alaposan.
Adj a keverékhez 50 ml vizet, majd alaposan passzírozd össze míg pépes állagú nem lesz. Az így készült keveréket oszd fel kisebb adagokra és formázz belőlük kb 4-5 cm átmérőjű és 1,5 cm magas fasírtokat. Helyezd őket zsírpapírra.
Egy tányérba önts bele 50g szezámmagot. Forgasd a fasírtokat alaposan szezámmagba.
Forrósítsd fel az olajat, majd süsd a fasírtokat pár percig míg aranybarnák nem lesznek.
csoportosított
Szűrd le a csicseriborsóról a levét, majd tedd a csicseriborsót egy tálba. Add hozzá a borsóhoz a felvágott petrezselymet és a Knorr Szaftos fasírt keveréket és keverd össze alaposan.
Adj a keverékhez 50 ml vizet, majd alaposan passzírozd össze míg pépes állagú nem lesz. Az így készült keveréket oszd fel kisebb adagokra és formázz belőlük kb 4-5 cm átmérőjű és 1,5 cm magas fasírtokat. Helyezd őket zsírpapírra.
Egy tányérba önts bele 50g szezámmagot. Forgasd a fasírtokat alaposan szezámmagba.
Forrósítsd fel az olajat, majd süsd a fasírtokat pár percig míg aranybarnák nem lesznek.