Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Baconbe göngyölt sertésszűz érmék jus-vel

Baconbe göngyölt sertésszűz érmék jus-vel 

	    
              
Ismerd meg népszerű baconbe göngyölt sertésszűz érmék jus-vel receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a baconbe göngyölt sertésszűz érmék jus-vel recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 45 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 60 dekagramm sertésszűz törzs
  • 12 szelet bacon
  • 1 csomag Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás
  • 3 darab fokhagymagerezd
  • 3 darab kakukkfű ág
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 1 csapott evőkanál liszt
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 teáskanál Delikát ételízesítő
  • 1 dl tejszín
  • 3 evőkanál olaj

Elkészítés

  1. A sertés szüzet vágjuk 12 egyforma darabra. Fűszerezzük egyenletesen a Knorr Fokhagymás fűszerkeverékkel, majd szorosan tekerjük be a bacon szeletekbe.

  2. Egy serpenyőt forrósítsunk fel, ha már forró, öntsük bele az olajat és süssük elő a szűzérméket, ott ahol nem fedi a bacon, oldalanként 2-2 percig.

  3. Az elősütött húsokat tegyük egy hőálló tálba, fedjük be alufóliával és tegyük 120-130 °C-os sütőbe, 15 percre.

  4. Ezalatt a visszamaradt zsiradékban pirítsuk világos sárgára a szeletelt fokhagymát. Adjuk hozzá a paradicsom pürét, kevergetve pirítsuk 25-30 másodpercig. Szórjuk hozzá a lisztet, pirítsuk össze. Öntsük fel a fehérborral és 2 dl hideg vízzel, adjuk hozzá a kakukkfüvet, Delikátot és kevergetve főzzük 10-12 percig. Kóstolás után, szükség szerint borsozzuk, Delikáttal utóízesítsük.

  5. Az elkészült pecsenyelét szűrjük le, gazdagítsuk 1 dl tejszínnel. Kínáljuk a sült hús mellé.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • HÚSOS ÉTELEK
  • HÚS
  • SZALONNA
  • DISZNÓHÚS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Füstölt oldalas káposztával 90 perc  recipe
    		
    			
                     

    Füstölt oldalas káposztával

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Zöldborsos sertéssült 75 perc  recipe
    		
    			
                     

    Zöldborsos sertéssült

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Egyben sült karaj spenóttal és gombával töltve. 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Egyben, sütőben sült karaj spenóttal és gombával töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime45 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Bolognai szamóza pizzatésztából 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Bolognai szamóza pizzatésztából

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Sertéskaraj zsályával és almával 20 perc  recipe
    		
    			
                     

    Sertéskaraj zsályával és almával

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Mexikói tarja fűszeres sütőtökkel töltve 70 perc  recipe
    		
    			
                     

    Mexikói sült tarja fűszeres sütőtökkel töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime50 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025