Grillezett bőrös karaj mustáros, zöldfűszeres pácban
Ismerd meg népszerű grillezett bőrös karaj receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a grillezett bőrös karaj recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
80Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 200 milliliter száraz fehér bor
- 1 darab Hagyma
- 1 darab fokhagyma gerezd
- 100 milliliter extra szűz olíva olaj
- 1 darab citrom héja
- 2 evőkanál méz
- 1/2 teáskanál szárított kakukkfű
- 1/2 teáskanál szárított oregánó
- 2 evőkanál Globus Mustár
- pár csipetnyi frissen őrölt bors
- 1 darab Knorr Marhahúsleves-kocka
- 4 darab bőrös, csontos malackaraj
- 1 kilogramm újburgonya
- 3 evőkanál extra szűz olíva olaj
- 1 kiskanál édes fűszerpaprika
- 1 kiskanál oregánó
- 1 darab Knorr Zöldségleveskocka
Elkészítési mód
- Tegyük a bort, hagymát, fokhagymát, olíva olajat, citromhéjat, mézet, kakukkfüvet, oregánót, mustárt, borsot és a Knorr Marhahúsleves-kockát egy tálba. Pürésítsük jól össze. Kenjük be vele a karajszeleteket és tegyük a hűtőbe legalább 30 percre.
- Grillezzük meg faszénen, vagy grillserpenyőben a hússzeleteket oldalanként kb. 7 perc alatt. Ha kész, hagyjuk 6-7 percig pihenni, alufóliával letakarva.
- Közben a megmosott krumplit főzzük meg a zöldségleves kockából készült levesben 10 perc alatt. Szűrjük le, majd margarinban pirítsuk meg paprikával és oregánóval. Tálaljuk a kész karajszeleteket ezzel a krumplival.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet