Ezzel a szaftos és pikáns grillezett tarjával biztosan lenyűgözöd vendégeidet!
50 perc
6 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 kilogramm tarja
1 csomag grill fűszerkeverék
100 ml Globus Csípős ketchup
3 ek méz
4 ek olaj
2 ek Globus mustár
10 g gyömbér
1 ek édes paprika
Elkészítés
Vágjuk kb. 2 cm-es szeletekre a tarját.
Egy tálban keverjük össze a mézet a paprikával, mustárral, ketchuppal, a grill fűszerkeverékkel, és a gyömbérrel. Pácoljuk ezzel be a húst és tegyük hűtőbe minimum 12 órára.
Alumínium tálcán grillezzük meg a tarja szeleteket kb. 20 perc alatt, időnként megforgatva. Tálaljuk kedvenc szószunkkal.
Elkészítés
Vágjuk kb. 2 cm-es szeletekre a tarját.
Egy tálban keverjük össze a mézet a paprikával, mustárral, ketchuppal, a grill fűszerkeverékkel, és a gyömbérrel. Pácoljuk ezzel be a húst és tegyük hűtőbe minimum 12 órára.
Alumínium tálcán grillezzük meg a tarja szeleteket kb. 20 perc alatt, időnként megforgatva. Tálaljuk kedvenc szószunkkal.