Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Mustáros-rukkolás húsgolyók

Mustáros-rukkolás húsgolyók 

	    
              
Ismerd meg népszerű mustáros-rukkolás húsgolyók receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a mustáros-rukkolás húsgolyók recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 90 perc
  • 4 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 80 dekagramm darált sertéshús (20%-os zsírtartalommal)
  • 2 evőkanál Globus Mustár
  • 1 tasak Knorr Fokhagymás Páckeverék
  • 1 darab kis pohár tejföl
  • 4 evőkanál Olaj
  • 3 marék rukkola
  • 1 doboz kisdoboz (20g) friss kakukkfű
  • 4 darab Szögletes fémnyársak vagy lapos bambusznyársak

Elkészítés

  1. A Knorr Páckeverék felét keverjük simára a Globus mustárral, olajjal, és a tejföllel. Adjuk hozzá az apróra vágott rukkolát és a szárairól lehúzott kakukkfűleveleket. Keverjük át.

  2. A Knorr Páckeverék másik felét adjuk a húshoz, keverjük át, formázzunk belőle diónyi gombócokat (32-35 db). Húzzuk a nyársakra.

  3. Kenjük a pácot a húsgombócokra, hogy a gombócok minden oldalát érje, lefedve, hűtőben pácoljuk 1 éjszakán keresztül.

  4. Sütés előtt 1 órával vegyük ki a húst a hűtőből.

  5. Közepesen erős parázson, sűrűn megforgatva süssük 12-14 percig Tipp: • A lapos vagy szögletes nyársakra azért van szükség, hogy sütés közben a nyárs ne tudjon forogni a húsban így meg tudjuk forgatni a húsgombócokat. • HA még odafér: Készíthetjük vegyes (sertés, marha, esetleg birka) darálthússal is.

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • GRILL
  • GRILL RECEPTEK
  • SERTÉS
  • HÚSGOLYÓ
  • AVOKÁDÓKRÉM
  • HÚS
  • DISZNÓHÚS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • BBQ oldalas 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Pikáns BBQ oldalas

    Globus Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Grilled pork loins 50 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett tarja mézes pácban

    Globus Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Grillezett bőrös karaj mustáros, zöldfűszeres pácban 80 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett bőrös karaj mustáros, zöldfűszeres pácban

    Globus Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Virslis falatkák 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Virslis falatkák

    Globus Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Pork loins 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    BBQ sertéstarja zöldbabos pirított újburgonyával és fokhagymás majonézzel

    Globus Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025