Ismerd meg népszerű zöldborsos sertéssült receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a zöldborsos sertéssült recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
75 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 kilogramm sertéscomb
1 csomag KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült
2 evőkanál zöldbors
1 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem zöld
100 milliliter olaj
Elkészítés
Keverjük össze a Knorr fűszert a az olajjal és az aprított petrezselyem zölddel egy tálban.
Helyezzük a húst egy hőálló tálba és kenjük be jól az előbb elkészített marináddal.
Tegyük a zöldborsot a hús tetejére. Majd tegyük 160 ° C-ra előmelegített sütőbe egy órára. Tűpróbával ellenőrizzük a készültségét. Ha szükséges, tegyük még vissza a sütőbe. Ha kész, hagyjuk pihenni, majd szeleteljük fel. kínáljuk kedvenc köretünkkel és kedvenc Hellmann's szószunkkal.
Elkészítés
Keverjük össze a Knorr fűszert a az olajjal és az aprított petrezselyem zölddel egy tálban.
Helyezzük a húst egy hőálló tálba és kenjük be jól az előbb elkészített marináddal.
Tegyük a zöldborsot a hús tetejére. Majd tegyük 160 ° C-ra előmelegített sütőbe egy órára. Tűpróbával ellenőrizzük a készültségét. Ha szükséges, tegyük még vissza a sütőbe. Ha kész, hagyjuk pihenni, majd szeleteljük fel. kínáljuk kedvenc köretünkkel és kedvenc Hellmann's szószunkkal.