Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Zöldborsos sertéssült

Zöldborsos sertéssült 

	    
              
Ismerd meg népszerű zöldborsos sertéssült receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a zöldborsos sertéssült recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 75 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 1 kilogramm sertéscomb
  • 1 csomag KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült
  • 2 evőkanál zöldbors
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 csokor petrezselyem zöld
  • 100 milliliter olaj

Elkészítés

  1. Keverjük össze a Knorr fűszert a az olajjal és az aprított petrezselyem zölddel egy tálban.

  2. Helyezzük a húst egy hőálló tálba és kenjük be jól az előbb elkészített marináddal.

  3. Tegyük a zöldborsot a hús tetejére. Majd tegyük 160 ° C-ra előmelegített sütőbe egy órára. Tűpróbával ellenőrizzük a készültségét. Ha szükséges, tegyük még vissza a sütőbe. Ha kész, hagyjuk pihenni, majd szeleteljük fel. kínáljuk kedvenc köretünkkel és kedvenc Hellmann's szószunkkal.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • SÜLT HÚS
  • HÚSOS ÉTELEK
  • SERTÉS
  • SERTÉSSÜLT
  • HÚS
  • DISZNÓHÚS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Mexikói húsos palacsinta 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Mexikói húsos palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Rablópalacsinta - 2. verzió 50 perc  recipe
    		
    			
                     

    Rablópalacsinta - 2. verzió

    Knorr Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Füstölt tarjával töltött palacsinta 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Füstölt tarjával töltött palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • 		
    			
                     

    Sajtosan rakott palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • 		
    			
                     

    Kétszer sült palacsinta füstölt tarjával töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Bolognai ragus palacsinta 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Bolognai ragus palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025