Ismerd meg népszerű zöldfűszeres-citromos bélszín steak receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a zöldfűszeres-citromos bélszín steak recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
60 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
800 gramm bélszín
3 evőkanál Hellmann's Chilis szósz
2 evőkanál Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás
1 teáskanál szárított kakukkfű
1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
1 teáskanál apróra vágott rozmaring
1 darab citrom reszelt héja
1 teáskanál dijoni mustár
1 evőkanál olíva olaj
Elkészítés
Tisztítsuk meg a bélszínt, majd vágjuk 4 egyforma darabra.
Egy tálban keverjük össze a fűszerkeveréket a zöldfűszerekkel, mustárral, citromhéjjal és olíva olajjal. Jól keverjük össze. Jól dörzsöljük be vele a húsokat.
Tekerjük jó szorosan őket alufóliába és tegyük félre 30 percre.
Tegyük közepesen forró grillre és süsük kb. 20 percig időnként megfordítva. Sütés közben kenegessük a páccal. Tálaljuk Hellmann's chilis szósszal és grillezett krumplival.
Elkészítés
Tisztítsuk meg a bélszínt, majd vágjuk 4 egyforma darabra.
Egy tálban keverjük össze a fűszerkeveréket a zöldfűszerekkel, mustárral, citromhéjjal és olíva olajjal. Jól keverjük össze. Jól dörzsöljük be vele a húsokat.
Tekerjük jó szorosan őket alufóliába és tegyük félre 30 percre.
Tegyük közepesen forró grillre és süsük kb. 20 percig időnként megfordítva. Sütés közben kenegessük a páccal. Tálaljuk Hellmann's chilis szósszal és grillezett krumplival.