Ismerd meg népszerű pikáns marhanyárs zöldségekkel receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a pikáns marhanyárs zöldségekkel recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
50 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
300 gramm bélszín
0 darab Hellmann's BBQ szósz
1 teáskanál Knorr Grill Fűszerkeverék
200 gramm húsos füstölt szalonna
1 darab zöld kaliforniai paprika
1 darab sárga kaliforniai paprika
1 evőkanál juharszirup
1 evőkanál dijoni mustár
1 darab fokhagyma gerezd
0 darab friss petrezselyem zöld
0.5 teáskanál cayenne bors
0 darab szójaszósz
0 darab Olaj
Elkészítés
Szárítsuk le a húst papírtörlővel, majd vágjuk vékonyabb szeletekre. A paprikát és a szalonnát vágjuk 2x2 cm-es darabokra.
Egy tálban keverjünk össze 4 ek Hellmann's BBQ szószt a Knorr fűszerkeverékkel, a juharsziruppal, mustárral, egy evőkanál szójaszósszal, olajjal, finomra váott fokhagymával és cayenne borssal. Ezzel a páccal kenjük be jól a húst. Húzzuk fel a nyársra a húst felváltva a paprikával és baconnel.
Közepesen forró grillen süssük meg a nyársakat. Tálaláskor kínáljunk mellé Hellmann's BBQ szószt.
Elkészítés
Szárítsuk le a húst papírtörlővel, majd vágjuk vékonyabb szeletekre. A paprikát és a szalonnát vágjuk 2x2 cm-es darabokra.
Egy tálban keverjünk össze 4 ek Hellmann's BBQ szószt a Knorr fűszerkeverékkel, a juharsziruppal, mustárral, egy evőkanál szójaszósszal, olajjal, finomra váott fokhagymával és cayenne borssal. Ezzel a páccal kenjük be jól a húst. Húzzuk fel a nyársra a húst felváltva a paprikával és baconnel.
Közepesen forró grillen süssük meg a nyársakat. Tálaláskor kínáljunk mellé Hellmann's BBQ szószt.