Ismerd meg népszerű bélszínnyársak aszalt szilvával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a bélszínnyársak aszalt szilvával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
55 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
500 gramm bélszín
400 gramm aszalt szilva
1 evőkanál Knorr Grill Fűszerkeverék
20 darab szeletelt bacon
15 darab salotta hagyma
1 evőkanál mustár
2 darab édesburgonya
0 darab olaj
Elkészítés
Tekerjük be a szilvákat baconbe. A salottát tegyük forrásban lévő vízbe egy kicsit, majd hagyjuk hűlni. Ezután hámozzuk meg őket.
Hámozzuk meg az édesburgonyákat, majd vágjuk kb. 1,5 cm-es kockákra őket. A bélszínt kb. 2x2 cm-esre. Készítsük el a pácot egy tálban. Keverjük össze a néhány evőkanál olajat a Knorr fűszerkeverékkel és a mustárral. Keverjük jól bele a húst.
Húzzuk fel a nyársakra az összetevőket felváltva. Mindenből 3 db jusson egy nyársra.
Közepesen forró grillen süssük meg a nyársakat. Használhatunk alumínium tálcát is, kb. 15 perc alatt megsül a nyársunk.
Elkészítés
Tekerjük be a szilvákat baconbe. A salottát tegyük forrásban lévő vízbe egy kicsit, majd hagyjuk hűlni. Ezután hámozzuk meg őket.
Hámozzuk meg az édesburgonyákat, majd vágjuk kb. 1,5 cm-es kockákra őket. A bélszínt kb. 2x2 cm-esre. Készítsük el a pácot egy tálban. Keverjük össze a néhány evőkanál olajat a Knorr fűszerkeverékkel és a mustárral. Keverjük jól bele a húst.
Húzzuk fel a nyársakra az összetevőket felváltva. Mindenből 3 db jusson egy nyársra.
Közepesen forró grillen süssük meg a nyársakat. Használhatunk alumínium tálcát is, kb. 15 perc alatt megsül a nyársunk.