Ismerd meg népszerű toszkán fehérbab leves receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a toszkán fehérbab leves recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
50 perc
8 fő
Könnyű
Hozzávalók
800 gramm konzerv paradicsom
400 gramm konzerv fehér bab
200 gramm spenót
2 darab Knorr Tyúkhúsleveskocka
4 darab hagyma
2 darab zellerszár
2 darab fokhagyma gerezd
2 liter víz
8 szelet ciabatta
darab kakukkfű
darab olíva olaj
0.5 darab kelkáposzta
Elkészítés
Szeleteljük fel a zellerszárat, hagymát, fokhagymát és spenótot.
Csíkozzuk fel a kelkáposzta leveleket.
Forrósítsunk fel olajat egy fazékban. Adjuk hozzá a hagymákat, spenótot és zellert.
Pirítsuk, míg a hagyma és a zeller megpuhul. Adjuk hozzá a paradicsomot, káposztát, leveskockát, kakukkfüvet és vizet.
Hozzuk forrásba, majd adjuk hozzá a leöblített, leszűrt babot.
Pirítsuk meg a ciabatta, vagy bagett szeleteket. Tálaljuk a leveshez.
Elkészítés
Szeleteljük fel a zellerszárat, hagymát, fokhagymát és spenótot.
Csíkozzuk fel a kelkáposzta leveleket.
Forrósítsunk fel olajat egy fazékban. Adjuk hozzá a hagymákat, spenótot és zellert.
Pirítsuk, míg a hagyma és a zeller megpuhul. Adjuk hozzá a paradicsomot, káposztát, leveskockát, kakukkfüvet és vizet.
Hozzuk forrásba, majd adjuk hozzá a leöblített, leszűrt babot.
Pirítsuk meg a ciabatta, vagy bagett szeleteket. Tálaljuk a leveshez.