Ismerd meg népszerű tortilla tekercsek paprikával töltve receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a tortilla tekercsek paprikával töltve recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
45 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
4 darab búza tortilla lap
1 darab Knorr Házias Zöldség Levesalap
2 darab sárga kaliforniai paprika
2 darab piros kaliforniai paprika
2 evőkanál víz
1 darab zöld kaliforniai paprika
2 darab fokhagyma gerezd
2 darab vöröshagyma
1 csokor koriander zöld
50 gramm cheddar sajt
2 evőkanál paradicsom püré
3 evőkanál olaj
2 teáskanál római kömény
Elkészítés
A paprikát és hagymát vágjuk szeletekre, a koriandert vágjuk finomra.
Forrósítsunk olajat egy nagyobb serpenyőben. Pirítsuk meg a zöldségeket a fokhagymával együtt.
Adjuk hozzá a római köményt és pirítsuk tovább pár percig.
Adjuk hozzá a Knorr levesalapot, sűrített paradicsomot és 2 ek vizet. Jól keverjük össze, pirítsuk tovább. Majd hagyjuk kissé hűlni.
Végül adjuk még hozzá a reszelt sajtot és a koriander zöldet is.
Töltsük meg a tortilla lapokat, majd jó szorosan tekerjük föl őket. Egy száraz serpenyőben pirítsuk meg ropogósra minden oldalát. Majd vágjuk fel őket kisebb darabokra és tűzzük össze őket fogpiszkálóval.
Tálalhatjuk akár hidegen, akár melegen, kedvenc szószunkkal.
Elkészítés
A paprikát és hagymát vágjuk szeletekre, a koriandert vágjuk finomra.
Forrósítsunk olajat egy nagyobb serpenyőben. Pirítsuk meg a zöldségeket a fokhagymával együtt.
Adjuk hozzá a római köményt és pirítsuk tovább pár percig.
Adjuk hozzá a Knorr levesalapot, sűrített paradicsomot és 2 ek vizet. Jól keverjük össze, pirítsuk tovább. Majd hagyjuk kissé hűlni.
Végül adjuk még hozzá a reszelt sajtot és a koriander zöldet is.
Töltsük meg a tortilla lapokat, majd jó szorosan tekerjük föl őket. Egy száraz serpenyőben pirítsuk meg ropogósra minden oldalát. Majd vágjuk fel őket kisebb darabokra és tűzzük össze őket fogpiszkálóval.
Tálalhatjuk akár hidegen, akár melegen, kedvenc szószunkkal.