Ismerd meg népszerű saláta camemberttel és aszalt szilvával töltött csirkével receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a saláta camemberttel és aszalt szilvával töltött csirkével recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Elkészítés
Vágjuk félbe a Camembert sajtot. Vágjunk egy zsebet a hús hosszanti oldalán. Enyhén szórjuk meg a húst a Provance-i fűszerkeverékkel, sóval, borssal.
Belülre tegyük a sajtot és zárjuk le a csomagot fogpiszkálóval. A csirkét locsoljuk meg olíva olajjal, enyhén fűszerezzük, sózzuk, borsozzuk. Tegyük félre 10 percre.
Ez idő alatt készítsük elő a zöldségeket és gyümölcsöket. Az aszalt szilvát és a szőlőt vágjuk félbe, és távolítsuk el a magokat.
Grillezzük a húst 15 percet, időről időre megfordítva.
Tegyük a salátát tányérokra és öntsük le a Knorr öntettel, amit a csomagoláson szereplő leírás szerint készítünk el. Használjunk saláta mixet a saláta elkészítéséhez.
A salátához keverjük uborka szeleteket, szőlőt és aszalt szilvát. A még meleg húst szeleteljük fel és helyezzük a salátára. Szórjuk meg pirított magvakkal, és petrezselyem zölddel.