Ismerd meg népszerű őszi paradicsomos zöldségragu receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy az őszi paradicsomos zöldségragu recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Tálaljuk egy kanál joghurttal. Variáljuk a zöldségeket, használjunk sütőtököt, gombát, répát, stb.
Elkészítés
Hámozzuk meg és kockázzuk fel a krumplit. Vágjuk ki a kelkáposzta vastag ereit, vágjuk darabokra, majd daraboljuk fel a leveleit is. Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Magozzuk ki és vágjuk apróra a paprikát. Szűrjük le a babot.
Egy lábosban lassan pirítsuk meg a hagymát, a fokhagymát és a kelkáposzta erének darabjait 2 ek Rama Vajas Ízen kb. 10 perc alatt. Adjuk hozzá a krumplit és a kakukkfű ágakat. Öntsünk rá 300 ml vizet, majd a Knorr tasak tartalmát. Hozzuk forrásba, majd főzzük 15 percig.
Ezalatt pirítsuk meg a paprikát 1 ek vajas ízen, míg puhulni nem kezd. Adjuk hozzá a babot és a kel leveleit is. Majd adjuk a többi zöldséghez. Pároljuk további 5 percig. Tálaljuk fokhagymás bagettel.