Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Spárga omlett sajtos hollandi mártással 

	    
              
Ismerd meg népszerű spárga omlett sajtos hollandi mártással receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a spárga omlett sajtos hollandi mártással recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 30 perc
  • 2 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 500 gramm zöldspárga
  • 50 gramm Gouda vagy más kemény sajt
  • 1 csipetnyi cukor az ÍzesÍtéshez
  • 4 darab tojás
  • 2 evőkanál növényi olaj
  • 1 darab paradicsom
  • 125 gramm vaj
  • 1 csomag Knorr Hollandi mártás

Elkészítés

  1. Tegyünk föl egy fazék vizet forrni. Tegyünk bele egy kis cukrot. Közben mossuk meg a spárgákat és vágjuk le a végüket. Ha kissé fásak, akkor hámozzuk le az alsó egyharmadukat. Reszeljük le a sajtot. Főzzük meg a spárgát néhány perc alatt a közben felforrt vízben. Enyhén verjük fel a tojásokat, sózzuk meg egy kicsit, majd a felét süssük meg egy serpenyőben egy kis olajon. Ne süssük túl, a teteje maradjon enyhén krémes. Tegyük félre, majd készítsük el a másik omlettet is.

  2. A paradicsom tetejét vágjuk be, majd dobjuk őket 20 másodpercre lobogó, forró vízbe. Ezután húzzuk le a héját. Vágjuk negyedbe, vágjuk ki a magjukat, majd kockázzuk föl a húsát.

  3. Keverjük össze a Knorr-tasak tartalmát 125 ml hideg vízzel. Hozzuk lassan forrásba, állandóan kevergetve. Adjuk hozzá a vajat és a sajtot. Keverjük szép simára, végül adjuk hozzá a paradicsom kockákat is. Tegyünk spárgát az omlettekre, majd öntsük le őket a szósszal. Tálaljuk azonnal.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • BRUNCH
  • OMLETT
  • TOJÁS
  • ZÖLDSÉGEK
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Paprikás, cukkinis palacsinta 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Paprikás, cukkinis palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Marhahúsleves zöldségekkel és parmezános palacsintával 160 perc  recipe
    		
    			
                     

    Marhahúsleves zöldségekkel és parmezános palacsintával

    Knorr Logo
    • CookingTime120 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Spárgás palacsinta hollandi mártásban 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Spárgás palacsinta hollandi mártásban

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Saláta avokádóval és csírákkal 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Saláta avokádóval és csírákkal

    Knorr Logo
    • CookingTime0 perc

    • Servings 2

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Füstölt oldalas káposztával 90 perc  recipe
    		
    			
                     

    Füstölt oldalas káposztával

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Zöldségleves pestóval - Soupe au pistou 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Zöldségleves pestóval - Soupe au pistou

    Knorr Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025