receptműhely.hu
A rizst, ha szükséges, átválogatjuk, felkészítünk a rizs tömegéhez mérten kétszeres mennyiségű vizet forrni. A sütőt előmelegítjük.
A rizst étolajban felforrósítjuk, közben kevergetjük.
Felöntjük a Knorr leveskockával felforralt vízzel.
Ízesítjük sóval, belehelyezzük a vöröshagymát.
Fedővel letakarjuk, előmelegítet sütőben (150c*), a rizst készre pároljuk (20 perc).
Közen megpároljuk a zöldborsót, amit Delikáttal és petrezselyem zölddel ízesítettünk, majd hozzáadjuk a párolt rizshez.
CookingTime45 Minutes
Servings 4
people
Difficulty Könnyű
CookingTime40 Minutes
CookingTime30 Minutes
Servings 3
Difficulty Közepes
cookTime
servings
difficulty
Elkészítés
A rizst, ha szükséges, átválogatjuk, felkészítünk a rizs tömegéhez mérten kétszeres mennyiségű vizet forrni. A sütőt előmelegítjük.
A rizst étolajban felforrósítjuk, közben kevergetjük.
Felöntjük a Knorr leveskockával felforralt vízzel.
Ízesítjük sóval, belehelyezzük a vöröshagymát.
Fedővel letakarjuk, előmelegítet sütőben (150c*), a rizst készre pároljuk (20 perc).
Közen megpároljuk a zöldborsót, amit Delikáttal és petrezselyem zölddel ízesítettünk, majd hozzáadjuk a párolt rizshez.