Egy ízletes egytálétel, amelyben a zamatos csirkehús és a rizs tökéletes harmóniában találkozik. Reszelt sajttal megkoronázva, ez a fogás minden alkalomra tökéletes választás.
40 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
40 dekagramm csirkemell
2 darab sárgarépa
1 darab vöröshagyma
2 darab fokhagymagerezd
10 dekagramm sajt
3 csomag rizs
1 teáskanál mustár
1 darab gomba
30 dekagramm borsó
1 darab Knorr Csirkehúsleves-kocka
1 darab kukorica
15 dekagramm csirkemáj
Elkészítés
Vöröshagymát felkockázzuk és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, amit befűszerezünk borssal és Knorr szárnyas fűszervarázzsal. Adunk hozzá mustárt és egy kis zúzott fokhagymát. Knorr csirkehús leveskockából készített levest adunk hozzá és főzzük.
Közben elkészítjük a rizst. A forrásban levő vízbe beleteszünk egy Knorr csirkehús leveskockát, és abban főzzük ki a rizst.
Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, gombát, a végén a kukoricát és a borsót. Egy kicsit levesesre hagyjuk. Amikor összeforrt, akkor hozzákeverjük a kész rizst.
Amikor kész, adunk hozzá egy kevés reszelt sajtot. Egy öblös csészébe merjük, eligazítjuk, tányérra borítjuk óvatosan, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Elkészítés
Vöröshagymát felkockázzuk és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, amit befűszerezünk borssal és Knorr szárnyas fűszervarázzsal. Adunk hozzá mustárt és egy kis zúzott fokhagymát. Knorr csirkehús leveskockából készített levest adunk hozzá és főzzük.
Közben elkészítjük a rizst. A forrásban levő vízbe beleteszünk egy Knorr csirkehús leveskockát, és abban főzzük ki a rizst.
Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, gombát, a végén a kukoricát és a borsót. Egy kicsit levesesre hagyjuk. Amikor összeforrt, akkor hozzákeverjük a kész rizst.
Amikor kész, adunk hozzá egy kevés reszelt sajtot. Egy öblös csészébe merjük, eligazítjuk, tányérra borítjuk óvatosan, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.