Krémes sajtos tészta és friss zöldségek kombinációja. Ideális választás egy gyors és laktató vacsorához, amit az egész család szeretni fog!
35 perc
4 fő
Könnyű
csoportosított
200 gramm kis könyök alakú tészta
1 csomag Fix Mac'n Cheese
200 milliliter tej
50 gramm vaj
100 gramm sajt
200 gramm spenót
100 gramm szárított paradicsom
1 kanál napraforgómag
100 gramm hagyma
2 kanál olaj
csoportosított
A tésztát a gyártó utasításai szerint al denté-re főzzük.
Az apróra vágott hagymát és a napraforgómagot olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a spenótot és az apróra vágott szárított paradicsomot.
Egy ideig mindent együtt pirítunk, majd felöntjük a Knorr Mac'n Cheese fix-szel elkevert tejjel, hozzáadjuk a vajat és addig főzzük, amíg a szósz besűrűsödik.
Adjuk hozzá a tésztát és a reszelt sajt felét a szószhoz, és alaposan keverjük össze.
Tedd az edényt egy tűzálló edénybe, és szórd meg a maradék sajttal. 200°C-ra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
csoportosított
A tésztát a gyártó utasításai szerint al denté-re főzzük.
Az apróra vágott hagymát és a napraforgómagot olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a spenótot és az apróra vágott szárított paradicsomot.
Egy ideig mindent együtt pirítunk, majd felöntjük a Knorr Mac'n Cheese fix-szel elkevert tejjel, hozzáadjuk a vajat és addig főzzük, amíg a szósz besűrűsödik.
Adjuk hozzá a tésztát és a reszelt sajt felét a szószhoz, és alaposan keverjük össze.
Tedd az edényt egy tűzálló edénybe, és szórd meg a maradék sajttal. 200°C-ra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.