Ismerd meg népszerű édes-savanyú zöldséges tészta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy az édes-savanyú zöldséges tészta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
25 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 darab zöld kaliforniai paprika
1 darab piros kaliforniai paprika
1 darab kisebb vöröshagyma
100 gramm csiperke gomba
1 darab kisebb fehér káposzta
1 darab sárgarépa
0 darab tészta
3 kávéskanál szezám vagy más növényi olaj
1 csomag Knorr Kínai Édes-Savanyú Csirke alap
Elkészítés
Szeleteljük fel a paprikát, hagymát, káposztát és a gombát. Szeljük vékonyra a répát. Főzzük meg a tésztát a csomagoláson leírtak szerint. Szűrjük le, majd locsoljuk le egy picike olajjal, hogy ne tapadjanak össze.
Forrósítsunk föl olajat egy wokban, vagy egy széles aljú serpenyőben. Adjuk hozzá a zöldségeket pirítsuk 5-7 percig. Majd öntsünk hozzá 2 dl vizet és adjuk hozzá a Knorr-alapot. Keverjük el és pároljuk 4-5 percig.
Végül keverjük hozzá a tésztát. Tálaljuk frissen vágott korianderrel és/vagy finomra szelt újhagymával.
Elkészítés
Szeleteljük fel a paprikát, hagymát, káposztát és a gombát. Szeljük vékonyra a répát. Főzzük meg a tésztát a csomagoláson leírtak szerint. Szűrjük le, majd locsoljuk le egy picike olajjal, hogy ne tapadjanak össze.
Forrósítsunk föl olajat egy wokban, vagy egy széles aljú serpenyőben. Adjuk hozzá a zöldségeket pirítsuk 5-7 percig. Majd öntsünk hozzá 2 dl vizet és adjuk hozzá a Knorr-alapot. Keverjük el és pároljuk 4-5 percig.
Végül keverjük hozzá a tésztát. Tálaljuk frissen vágott korianderrel és/vagy finomra szelt újhagymával.