Ismerd meg népszerű chilis, tonhalas lasagnereceptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a chilis, tonhalas lasagne recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
50 perc
3 fő
Könnyű
Hozzávalók
200 gramm tonhal konzerv
400 gramm darabolt paradicsom konzerv
1 csomag Knorr Lasagne alap
1 kávéskanál chili pehely
9 darab lasagne lap
200 milliliter tejszín
100 gramm mozzarella
1 darab chili paprika
2 darab fokhagyma gerezd
1 csokor petrezselyem zöld
2 evőkanál olíva olaj
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 180 °C -ra. Szűrjük le a tonhalat és reszeljük le a sajtot. Szeleteljük fel a chilit, aprítsuk fel a fokhagymát és a petrezselyem zöldet. Pirítsuk meg őket egy serpenyőben az olíva olajon.
Adjuk hozzá a Knorr-tasak tartalmát. Öntsük rá a paradicsom konzervet. Öblítsük ki egy dl vízzel a dobozt és azt is öntsük hozzá. Hozzuk forrásba és főzzük 2-3 percig. Végül adjuk hozzá a tonhalat.
Egy tűzálló tál alját kenjük ki a szósszal. tegyünk rá egy réteg lasagne lapot. Erre ismét tegyünk szószt, majd újra lapot. Rétegeljük így meg a lasagnét. Legfelülre tegyünk tésztát. Ezt öntsük li a sajttal kikevert tejszínnel. Tegyük a sütőbe 30 percre és süssük készre a lasagnénkat.
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 180 °C -ra. Szűrjük le a tonhalat és reszeljük le a sajtot. Szeleteljük fel a chilit, aprítsuk fel a fokhagymát és a petrezselyem zöldet. Pirítsuk meg őket egy serpenyőben az olíva olajon.
Adjuk hozzá a Knorr-tasak tartalmát. Öntsük rá a paradicsom konzervet. Öblítsük ki egy dl vízzel a dobozt és azt is öntsük hozzá. Hozzuk forrásba és főzzük 2-3 percig. Végül adjuk hozzá a tonhalat.
Egy tűzálló tál alját kenjük ki a szósszal. tegyünk rá egy réteg lasagne lapot. Erre ismét tegyünk szószt, majd újra lapot. Rétegeljük így meg a lasagnét. Legfelülre tegyünk tésztát. Ezt öntsük li a sajttal kikevert tejszínnel. Tegyük a sütőbe 30 percre és süssük készre a lasagnénkat.