Készítsd el ezt a receptet és dobd fel a Mac'n Cheese-t egy kis chorizoval! A siker garantált!
30 perc
4 fő
Könnyű
csoportosított
250 gramm kis könyök alakú tészta
1 csomag Fix Mac'n Cheese
200 milliliter tej
50 gramm vaj
100 gramm reszelt cheddar
200 gramm chorizo kolbász
130 gramm vöröshagyma felkockázva
2 db zúzott fokhagyma gerezd
1 csokor petrezselyem
csoportosított
A vastag kockákra vágott chorizót serpenyőben megpirítjuk. Amikor a zsír kiolvadt, hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát. Mindent addig pirítunk, amíg a hagyma áttetszővé nem válik. Távolítsa el a felesleges zsírt.
A tésztát a gyártó utasítása szerint főzzük ki, al dente legyen. A tésztát lecsöpögtetjük a vízről, a fazékban hagyjuk, hozzáadjuk a vajat, és az egészet felöntjük Knorr Mac'n Cheese fix-szel elkevert tejjel.
Az egészet összeforraljuk, addig keverjük, amíg a szósz besűrűsödik. Végül adjuk hozzá a sajtot és a hagymás sült chorizót - mindent alaposan keverjünk össze.
Tedd át az edényt egy tűzálló edénybe, szórd meg zsemlemorzsával és süsd 180°C-on kb 8-10 percig. Aprított petrezselyemmel tálaljuk.
csoportosított
A vastag kockákra vágott chorizót serpenyőben megpirítjuk. Amikor a zsír kiolvadt, hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát. Mindent addig pirítunk, amíg a hagyma áttetszővé nem válik. Távolítsa el a felesleges zsírt.
A tésztát a gyártó utasítása szerint főzzük ki, al dente legyen. A tésztát lecsöpögtetjük a vízről, a fazékban hagyjuk, hozzáadjuk a vajat, és az egészet felöntjük Knorr Mac'n Cheese fix-szel elkevert tejjel.
Az egészet összeforraljuk, addig keverjük, amíg a szósz besűrűsödik. Végül adjuk hozzá a sajtot és a hagymás sült chorizót - mindent alaposan keverjünk össze.
Tedd át az edényt egy tűzálló edénybe, szórd meg zsemlemorzsával és süsd 180°C-on kb 8-10 percig. Aprított petrezselyemmel tálaljuk.