Ismerd meg népszerű kelkáposzta ragu hajdinával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kelkáposzta ragu hajdinával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
85 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
200 gramm kelkáposzta
1 darab vöröshagyma
2 darab sárgarépa
2 evőkanál repceolaj
2 darab Knorr Zöldségleveskocka
100 gramm hajdina
1 darab konzerv fekete bab
1 löttyintés citromlé
1 csipetnyi Bors
Elkészítés
A kelkáposztát mossuk meg, és távolítsuk el a gyökerét. Hámozzuk meg a hagymát és a sárgarépát, majd vágjuk fel őket.
A hagymát és a sárgarépát egy nagy lábasban forró olajon kezdjük el pirítani. Adjuk hozzá a kelkáposztát, és kevergetve folytassuk a sütést.
Adjunk hozzá 1,2 liter vizet, forraljuk fel, majd tegyük bele a Knorr Zöldségleves kockákat. Fedjük le, és alacsony-közepes lángon körülbelül 15 percig főzzük.
Adjuk hozzá a hajdinát, és főzzük további 20 percig. Ezután adjuk hozzá a lecsöpögtetett konzerv babot, és forraljuk fel.
Elkészítés
A kelkáposztát mossuk meg, és távolítsuk el a gyökerét. Hámozzuk meg a hagymát és a sárgarépát, majd vágjuk fel őket.
A hagymát és a sárgarépát egy nagy lábasban forró olajon kezdjük el pirítani. Adjuk hozzá a kelkáposztát, és kevergetve folytassuk a sütést.
Adjunk hozzá 1,2 liter vizet, forraljuk fel, majd tegyük bele a Knorr Zöldségleves kockákat. Fedjük le, és alacsony-közepes lángon körülbelül 15 percig főzzük.
Adjuk hozzá a hajdinát, és főzzük további 20 percig. Ezután adjuk hozzá a lecsöpögtetett konzerv babot, és forraljuk fel.
Ízesítsük citromlével, sóval és borssal.