Ismerd meg népszerű keleti quinoa saláta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a keleti quinoa saláta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
45 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
150 gramm sárgarépa
1 teáskanál margarin
100 gramm quinoa
250 gramm uborka
250 gramm csicseriborsó
1 darab gránátalma
1 adag Hellmann's Zöldfűszeres salátaöntet
3 evőkanál pörkölt szezámmag
3 szem egész feketebors
1 adag Petrezselyem (tálaláshoz)
Elkészítés
A megtisztított sárgarépát kis kockákra vágjuk. Egy serpenyőbe egy teáskanál margarint teszünk, majd 2 percig sütjük benne a répát.
Adjunk hozzá quinoát és főzzük a csomagolásán található utasítások szerint. Majd hagyjuk kihűlni.
Az uborkát mossuk meg és várjuk kis kockákra. Egy szűrőn keresztül rázzuk le a felesleges folyadékot a csicseriborsóról. Pucoljuk meg a gránátalmát.
Az összes előkészített összetevőt tegyük egy tálba és adjunk hozzá Hellmann’s Zöldfűszeres salátaöntetet. Frissen őrölt borssal ízesíthetjük.
Elkészítés
A megtisztított sárgarépát kis kockákra vágjuk. Egy serpenyőbe egy teáskanál margarint teszünk, majd 2 percig sütjük benne a répát.
Adjunk hozzá quinoát és főzzük a csomagolásán található utasítások szerint. Majd hagyjuk kihűlni.
Az uborkát mossuk meg és várjuk kis kockákra. Egy szűrőn keresztül rázzuk le a felesleges folyadékot a csicseriborsóról. Pucoljuk meg a gránátalmát.
Az összes előkészített összetevőt tegyük egy tálba és adjunk hozzá Hellmann’s Zöldfűszeres salátaöntetet. Frissen őrölt borssal ízesíthetjük.
Séf tipp: Gazdagítsuk apróra vágott petrezselyemmel.