Ismerd meg népszerű gabonás poke bowl receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a gabonás poke bowl recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
45 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
100 gramm vörös quinoa
100 gramm hajdina
80 gramm vöröshagyma
40 gramm petrezselyem
250 gramm vékonyra felszeletelt vöröskáposzta
3 evőkanál Hellmann’s vegán majonéz
1 evőkanál torma
1 darab magozott és felcsíkozott uborka
80 gramm aprított dió
1 gerezd Fokhagyma
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál magos mustár
A szakács tippje:
1 marék Kiegészíthető kellel, spenóttal, vízitormával, pirított petrezselyemgyökérrel vagy több gabonával és a babok is jól illenek ehhez a poke bowl-hoz
Elkészítés
A csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően készítse el a quinoát és a hajdinát, majd hűtse őket hideg vízzel, szűrje le és tegye őket együtt egy tálba.
Adja hozzá a vöröshagymát, a fokhagymát, a szójaszószt, a frissen aprított petrezselymet és a teljes kiőrlésű mustárt. Az íz kedvéért fűszerezze.
Keverje össze a vöröskáposztát, a majonézt és a tormát, majd ízlés szerint fűszerezze sóval és borssal.
Tálalja egy külön tálba a gabonás salátát, ízlésesen rendezze el az étel tetején a többi hozzávalót is.
Elkészítés
A csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően készítse el a quinoát és a hajdinát, majd hűtse őket hideg vízzel, szűrje le és tegye őket együtt egy tálba.
Adja hozzá a vöröshagymát, a fokhagymát, a szójaszószt, a frissen aprított petrezselymet és a teljes kiőrlésű mustárt. Az íz kedvéért fűszerezze.
Keverje össze a vöröskáposztát, a majonézt és a tormát, majd ízlés szerint fűszerezze sóval és borssal.
Tálalja egy külön tálba a gabonás salátát, ízlésesen rendezze el az étel tetején a többi hozzávalót is.
Végül szórja meg dióval az elkészült ételt.