Ismerd meg népszerű kétszer sült palacsinta füstölt tarjával töltve receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kétszer sült palacsinta füstölt tarjával töltve recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
45 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
2 darab tojássárgája
1 dl tejföl
1 csipetnyi bors
5 dl olaj
2 dl tej
10 dekagramm reszelt sajt
40 dekagramm főtt-füstölt tarja
8 darab sós palacsinta
1 csomag Knorr Carbonara Spagetti Rafinéria alap
Elkészítés
A hideg tejjel keverjük el a Knorr Carbonara Rafinériát. Kevergetve forraljuk fel.
A tarját összekockázzuk és hozzáadjuk a szószhoz. Adjunk hozzá 2 tojássárgáját és egy kis tejfölt is. Keverjük el jól.
Halmozzunk a töltelékből egyenletesen a 8 palacsintára. Hajtsuk be a két szélét és tekerjük fel.
Ezután, a szokásos módon panírozzuk be lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába a palacsintákat. Bő olajban süssük ki őket. Tálaláshoz vágjuk a palacsintákat középen ketté, és szórjuk meg reszelt sajttal. Kínálhatunk hozzá majonézt és ketchupot is.
Elkészítés
A hideg tejjel keverjük el a Knorr Carbonara Rafinériát. Kevergetve forraljuk fel.
A tarját összekockázzuk és hozzáadjuk a szószhoz. Adjunk hozzá 2 tojássárgáját és egy kis tejfölt is. Keverjük el jól.
Halmozzunk a töltelékből egyenletesen a 8 palacsintára. Hajtsuk be a két szélét és tekerjük fel.
Ezután, a szokásos módon panírozzuk be lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába a palacsintákat. Bő olajban süssük ki őket. Tálaláshoz vágjuk a palacsintákat középen ketté, és szórjuk meg reszelt sajttal. Kínálhatunk hozzá majonézt és ketchupot is.