Ismerd meg népszerű háromsajtos palacsinta paradicsommártásban receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a háromsajtos palacsinta paradicsommártásban recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
60 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
1 csomag Knorr Bolognai spagetti alap
300 milliliter víz
100 milliliter tejföl
1 darab vöröshagyma
1 darab tojás
2 evőkanál olaj
200 milliliter tej
100 gramm búzaliszt
2 evőkanál reszelt parmezán sajt
200 gramm zsíros tehéntúró
300 gramm spenót (friss vagy fagyasztott)
100 gramm reszelt trappista sajt
100 gramm Gouda típusú reszelt sajt
Elkészítés
Készítsünk palacsintatésztát a lisztből, tojásból és a tejből. Hagyjuk a tésztát állni kb. fél órát. Majd süssünk belőle vékony palacsintákat.
A hagymát pucoljuk meg és vágjuk kockára,majd pirítsuk meg olajon. Adjuk hozzá a spenótot és pirítsuk még egy kicsit, aztán hagyjuk kihűlni.
Egy villa segítségével egy tálkában keverjük össze a sajtokat és a túrót, adjuk hozzá a fonnyasztott spenótot, majd jól keverjük el.
Töltsük meg a töltelékkel a palacsintákat és tekerjük fel.
Ezután helyezzük tűzálló tálba, öntsük le az útmutató szerint elkészített Knorr Bolognai spagetti alappal és szórjuk meg reszelt parmezánnal. 180 fokra melegített sütőben kb. 20 percig süssük. Tálalás előtt öntsük le tejföllel.Tálaljuk zöld salátával.
Elkészítés
Készítsünk palacsintatésztát a lisztből, tojásból és a tejből. Hagyjuk a tésztát állni kb. fél órát. Majd süssünk belőle vékony palacsintákat.
A hagymát pucoljuk meg és vágjuk kockára,majd pirítsuk meg olajon. Adjuk hozzá a spenótot és pirítsuk még egy kicsit, aztán hagyjuk kihűlni.
Egy villa segítségével egy tálkában keverjük össze a sajtokat és a túrót, adjuk hozzá a fonnyasztott spenótot, majd jól keverjük el.
Töltsük meg a töltelékkel a palacsintákat és tekerjük fel.
Ezután helyezzük tűzálló tálba, öntsük le az útmutató szerint elkészített Knorr Bolognai spagetti alappal és szórjuk meg reszelt parmezánnal. 180 fokra melegített sütőben kb. 20 percig süssük. Tálalás előtt öntsük le tejföllel.Tálaljuk zöld salátával.