Ismerd meg népszerű őszibarackos csirkesaláta fetával és pirított mogyoróval receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a őszibarackos csirkesaláta fetával és pirított mogyoróval recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Elkészítés
Az őszibarackokat mossuk meg, és vágjuk cikkekre.
Egy serpenyőben forrósítsuk meg a mézet és azon karamellizáljuk át a barack szeleteket.
Egy másik, száraz serpenyőben pirítsuk meg a mogyorót és tegyük félre hűlni, majd vágjuk őket nagyobb darabokra.
A csirkehúst tépkedjük szét, vagy vágjuk késsel közepes darabokra.
A Knorr saláta öntet keveréket keverjük ki olíva olajjal és vízzel a tasakon található leírás szerint.
A megmosott és leszárított madársalátát keverjük el a kívánt mennyiségű dresszinggel és helyezzük tányérokra. Erre helyezzük az őszibarack cikkeket, a csirkehúst és a fetát. A tetejüket szórjuk meg a pirított mogyoróval. Csurgassuk rájuk a maradék őszibarackleves karamellizált mézet. Forró nyári napokon kitűnő előétel, de lehet egy komplett könnyű ebéd vagy vacsora is.