Ismerd meg népszerű paradicsom krémleves palacsintatésztával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a paradicsom krémleves palacsintatésztával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
60 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
2 darab Knorr Házias Tyúkhús Levesalap
4 darab paradicsom
1 darab tojás
1 darab tej
1 darab paradicsom sűrítmény
0.75 darab liszt
0 csipetnyi só
Elkészítés
Egy tálban készítsük el a palacsintatésztát a lisztből, tojásból és tejből egy pici sóval.
Ezután süssük meg a palacsintákat és hűtsük ki.
Egy lábosban forraljunk 1 l vizet, adjuk hozzá a Knorr Házias Tyúkhúsleves alapot és addig keverjük, míg az feloldódik.
Egy serpenyőben pirítsuk meg a paradicsompürét, a leforrázott és meghámozott paradicsomot vágjuk kockára, majd az egészet tegyük a lábosba. Főzzük kis lángon 15 percig.
A végén mindent mixeljünk össze krémes állagúra. A kész levest tálaljuk a vékony csíkokra vágott palacsintákkal.
Elkészítés
Egy tálban készítsük el a palacsintatésztát a lisztből, tojásból és tejből egy pici sóval.
Ezután süssük meg a palacsintákat és hűtsük ki.
Egy lábosban forraljunk 1 l vizet, adjuk hozzá a Knorr Házias Tyúkhúsleves alapot és addig keverjük, míg az feloldódik.
Egy serpenyőben pirítsuk meg a paradicsompürét, a leforrázott és meghámozott paradicsomot vágjuk kockára, majd az egészet tegyük a lábosba. Főzzük kis lángon 15 percig.
A végén mindent mixeljünk össze krémes állagúra. A kész levest tálaljuk a vékony csíkokra vágott palacsintákkal.