Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Grillezett töltött bárány

Grillezett töltött bárány 

	    
              
  • 60 perc
  • 4 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 1 darab vöröshagyma
  • 1 tk majoranna
  • 1 darab Knorr Marhahúsleves-kocka
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek napraforgó olaj
  • 200 g gomba
  • 1 csipet őrölt feketebors
  • 600 g csontos bárányhús

Elkészítés

  1. 1

    Vágjuk apróra a hagymát, gombát és fokhagymát, pirítsuk meg serpenyőben kevés olajon. Dobjuk rá a Knorr Marhahúsleves-kockát,jól keverjük el. Ízesítsük majoránnával és fekete borssal, majd hagyjuk hűlni.

  2. 2

    Vágjuk a húst 4 szeletre, majd vágjunk a hússzeletekbe vízszintes zsebeket (a hentest is megkérhetjük erre).

  3. 3

    Töltsük meg a húsban vágott zsebeket a gombás töltelékkel, majd fogjuk össze a széleit fogpiszkálókkal.

  4. 4

    Tegyük a húsokat grillrácsra és grillezzük mindkét oldalát kb. 10 percig. Tálaljuk héjában sült burgonyával és párolt zöldségekkel. Megszórhatjuk az ételt frissen vágott petrezselyemmel, vagy bazsalikommal.

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • GRILL
  • GRILL RECEPTEK
  • HÚS
  • BÁRÁNYHÚS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

slide 1 to 3 of 6
  • Garnéla saláta 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Garnéla saláta

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Görög saláta másképp 15 perc  recipe
    		
    			
                     

    Görög saláta másképp

    Knorr Logo
    • CookingTime0 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Tejfölös gombaleves 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Tejfölös gombaleves

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Bolognai 15 perc  recipe
    		
    			
                     

    Bolognai spagetti

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 3

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Mexikói hamburger  nachossal 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Mexikói szaftos hamburger

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 34

      fő

    • Difficulty Könnyű

  •  30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Házi szaftos hamburger

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025