Vágjuk apróra a hagymát, gombát és fokhagymát, pirítsuk meg serpenyőben kevés olajon. Dobjuk rá a Knorr Marhahúsleves-kockát,jól keverjük el. Ízesítsük majoránnával és fekete borssal, majd hagyjuk hűlni.
2
Vágjuk a húst 4 szeletre, majd vágjunk a hússzeletekbe vízszintes zsebeket (a hentest is megkérhetjük erre).
3
Töltsük meg a húsban vágott zsebeket a gombás töltelékkel, majd fogjuk össze a széleit fogpiszkálókkal.
4
Tegyük a húsokat grillrácsra és grillezzük mindkét oldalát kb. 10 percig. Tálaljuk héjában sült burgonyával és párolt zöldségekkel. Megszórhatjuk az ételt frissen vágott petrezselyemmel, vagy bazsalikommal.
Elkészítés
Vágjuk apróra a hagymát, gombát és fokhagymát, pirítsuk meg serpenyőben kevés olajon. Dobjuk rá a Knorr Marhahúsleves-kockát,jól keverjük el. Ízesítsük majoránnával és fekete borssal, majd hagyjuk hűlni.
Vágjuk a húst 4 szeletre, majd vágjunk a hússzeletekbe vízszintes zsebeket (a hentest is megkérhetjük erre).
Töltsük meg a húsban vágott zsebeket a gombás töltelékkel, majd fogjuk össze a széleit fogpiszkálókkal.
Tegyük a húsokat grillrácsra és grillezzük mindkét oldalát kb. 10 percig. Tálaljuk héjában sült burgonyával és párolt zöldségekkel. Megszórhatjuk az ételt frissen vágott petrezselyemmel, vagy bazsalikommal.