Próbáld ki Knorr Ropogós panírbunda fokhagymás-fűszeres keverékkel is!
80 perc
4 fő
Könnyű
csoportosított
600 g csirke alsócomb
100 ml repceolaj
70 g Knorr Ropogós panírbunda paprikás-fűszeres
1 db tojás
500 g friss zöldség (répa, fehérrépa, paszternák, édesburgonya)
500 g burgonya
csoportosított
Verd fel a tojást és forgasd bele a csirkecombokat, majd forgasd bele a Knorr Ropogós panírbunda paprikás-fűszeres keverékbe.
Helyezd a csirkecombokat sütőpapírral bélelet tepsibe és enyhén olajozd be őket.
Vágd fel a zöldségeket közel egyforma méretűre, a maradék olajat öntsd rájuk és ízesítsd tetszés szerint (só, bors, majoranna, kakukkfű stb.) majd helyezd őket sütőpapírral bélelt tepsibe.
Helyezd a tepsit a csirkékkel, 190 fokra előmelegített sütőbe kb. 30 percre. Az idő letelte után tedd a sütőbe a zöldségekkel teli tepsit is és süssd együtt további 30 percig.
csoportosított
Verd fel a tojást és forgasd bele a csirkecombokat, majd forgasd bele a Knorr Ropogós panírbunda paprikás-fűszeres keverékbe.
Helyezd a csirkecombokat sütőpapírral bélelet tepsibe és enyhén olajozd be őket.
Vágd fel a zöldségeket közel egyforma méretűre, a maradék olajat öntsd rájuk és ízesítsd tetszés szerint (só, bors, majoranna, kakukkfű stb.) majd helyezd őket sütőpapírral bélelt tepsibe.
Helyezd a tepsit a csirkékkel, 190 fokra előmelegített sütőbe kb. 30 percre. Az idő letelte után tedd a sütőbe a zöldségekkel teli tepsit is és süssd együtt további 30 percig.