Ismerd meg népszerű grillezett bélszín steak sonkával, fügével kecskesajttal és zöldbors mártással receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a grillezett bélszín steak sonkával, fügével kecskesajttal és zöldbors mártással recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Elkészítés
Hártyázzuk le a húst, majd vágjunk szép vastag szeleteket belőle.
Egy tálban keverjük össze a Knorr fűszerkeveréket az olíva olajjal. Majd jól dörzsöljük be vele a húst és tegyük félre legalább 30 percre.
Ezután tekerjünk be minden szelet húst sonkába. Majd grillezzük meg mindkét oldalát 3-3 percig.
1-2 perccel a sütés befejezése előtt tegyünk egy-egy darab fügét és kecskesajtot a húsok tetejére. Csöpögtessük le a zöldborsot, majd keverjük össze a majonézzel. Tálaláskor kanalazzuk rá a steakek tetejére. Kínáljunk még hozzá zöld salátát és fóliás krumplit.