Ismerd meg népszerű garnéla saláta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a garnéla saláta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
30 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
200 gramm garnélarák
1 csomag Knorr Kapros Salátaöntet por
1 csomag saláta mix
4 evőkanál fekete olívabogyó
1 darab fokhagyma gerezd
1 darab citrom
2 darab paradicsom
Elkészítés
Olvasszuk fel a garnélát, szűrjük le és szárítsuk meg egy papírtörlőn. Vágjuk finomra a fokhagymát. Egy kanálnyi forró olajon pirítsuk meg a fokhagymát, adjuk hozzá a garnélát, és fűszerezzük sóval és citromlével. Tegyük félre.
Mossuk meg és szárítsuk meg a salátát, és tépjük kisebb darabokra.
Vágjuk cikkekre a paradicsomot, az oliva bogyót pedig szeletekre.
Keverjük el a Knorr saláta öntet port vízzel és 3 evőkanál olíva olajjal.
Tegyük a salátát, a garnélát, az olívát és a paradicsomot egy salátás tálba. Öntsük le a saláta öntettel és keverjük el.
Elkészítés
Olvasszuk fel a garnélát, szűrjük le és szárítsuk meg egy papírtörlőn. Vágjuk finomra a fokhagymát. Egy kanálnyi forró olajon pirítsuk meg a fokhagymát, adjuk hozzá a garnélát, és fűszerezzük sóval és citromlével. Tegyük félre.
Mossuk meg és szárítsuk meg a salátát, és tépjük kisebb darabokra.
Vágjuk cikkekre a paradicsomot, az oliva bogyót pedig szeletekre.
Keverjük el a Knorr saláta öntet port vízzel és 3 evőkanál olíva olajjal.
Tegyük a salátát, a garnélát, az olívát és a paradicsomot egy salátás tálba. Öntsük le a saláta öntettel és keverjük el.