Ismerd meg népszerű paradicsomos, csirkés, spenótos linguine receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a paradicsomos, csirkés, spenótos linguine recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
20 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
400 gramm koktél paradicsom
100 gramm parmezán sajt
2 darab fokhagyma gerezd
1 darab kisebb hagyma
2 darab csirkemell filé
1 darab Knorr Zöldségleveskocka
200 gramm linguine tészta
500 gramm friss spenót
0 darab friss bazsalikom levél
Elkészítés
Negyedeljük fel a paradicsomokat. Reszeljük le a sajtot. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Vágjuk a csirkemellet csíkokra. Pirítsuk meg a csirkét aranybarnára egy ek margarinon nagy lángon. Tegyük félre.
Adjunk még egy kis margarint a serpenyőhöz és pirítsuk meg rajta a hagymát a fokhagymával együtt. Ne égessük meg. Adjuk hozzá a paradicsomot, a tésztát, 4 dl vizet és a leveskockát. Hozzuk forrásba, majd fedjük le és főzzük 7-8 percig.
Ekkor adjuk hozzá a csirkét és a spenótot. Keverjük el jól. Húzzuk le a tűzről és hagyjuk állni 5 percig. Tálaláskor szórjuk meg a sajttal és friss bazsalikommal.
Elkészítés
Negyedeljük fel a paradicsomokat. Reszeljük le a sajtot. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Vágjuk a csirkemellet csíkokra. Pirítsuk meg a csirkét aranybarnára egy ek margarinon nagy lángon. Tegyük félre.
Adjunk még egy kis margarint a serpenyőhöz és pirítsuk meg rajta a hagymát a fokhagymával együtt. Ne égessük meg. Adjuk hozzá a paradicsomot, a tésztát, 4 dl vizet és a leveskockát. Hozzuk forrásba, majd fedjük le és főzzük 7-8 percig.
Ekkor adjuk hozzá a csirkét és a spenótot. Keverjük el jól. Húzzuk le a tűzről és hagyjuk állni 5 percig. Tálaláskor szórjuk meg a sajttal és friss bazsalikommal.