Ismerd meg népszerű kínai csirkehúsos palacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kínai csirkehúsos palacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
50 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
1.5 dl víz
400 gramm csirkemell filé
2 darab tojás
2 evőkanál olaj
3 dl tej
25 dekagramm liszt
1 darab kaliforniai paprika
1 darab saláta
1 darab Knorr Édes-savanyú mártás
Elkészítés
Készítsük el a palacsintatésztát: Verjük fel a tojást kicsit habosra. Felverés közben adjuk hozzá a lisztet, a vizet, a tejet és egy csipet sót. Verjük kb. 5 percig, míg a tészta sima nem lesz.
Egy palacsintasütőben süssük ki a palacsintákat
Készítsük el a tölteléket. A csirkehúst és a paprikát vágjuk kockára.
Pirítsuk meg a húst egy serpenyőben, míg megbarnul.
Adjuk hozzá a paprikát és öntsük le az üveges Knorr Édes-savanyú mártással. Pároljuk kb. 15 percig.
Töltsük meg a palacsintákat a húsos mártással és tekerjük fel őket. Tálaljuk friss salátával.
Elkészítés
Készítsük el a palacsintatésztát: Verjük fel a tojást kicsit habosra. Felverés közben adjuk hozzá a lisztet, a vizet, a tejet és egy csipet sót. Verjük kb. 5 percig, míg a tészta sima nem lesz.
Egy palacsintasütőben süssük ki a palacsintákat
Készítsük el a tölteléket. A csirkehúst és a paprikát vágjuk kockára.
Pirítsuk meg a húst egy serpenyőben, míg megbarnul.
Adjuk hozzá a paprikát és öntsük le az üveges Knorr Édes-savanyú mártással. Pároljuk kb. 15 percig.
Töltsük meg a palacsintákat a húsos mártással és tekerjük fel őket. Tálaljuk friss salátával.